Pagini

duminică, 18 ianuarie 2015

Câţiva PREOŢI CURVARI au făcut o NOUĂ BISERICĂ...! (pentru că le place... pizda!)


Peste 20 de falși preoți, majoritatea foști monahi și popi excluși de BOR pentru relații cu enoriașele ce le ”păstoreau”, au întemeiat Mitropolia Autonomă. Maneliștii vin să se închine și să lase donații escrocilor seducători.
Icoane din care iese mir, moaște ale unor sfinți necunoscuți, titluri bisericești cu trimitere la Italia, Moldo-Valahia sau Grecia fac parte din arsenalul celor aproximativ 20 de autointitulați preoți, care poartă sutană pentru a avea trecere în rândul enoriașelor.
Naivii le dau donații și asistă la slujbelor lor, deși liturghiile sunt ținute în dughene, garaje și în păduri. Au așa de mare trecere în rândul enoriașelor (ca să vezi ai dracului de boșorogi jegoși! Noroc că încă se mai pot folosi de degetele lor scârboase cu miros de tămâie!), încât când sunt dați afară de Biserica Ortodoxă Română, femeile bocesc și înjură arhiepiscopi. Numele cultului este Mitrolopia Autonomă și nu este un cult recunoscut.


Popii care slujesc în bisericile improvizate ad-hoc sunt foști preoți și călugări caterisiți, îndepărtați din preoție. Șeful cultului este „Mitropolitul României”, Gherasim Bratu, ajutat de Mitropolit Primat Basilio al Italiei.
După ce au fost dați afară, cei 20 de bărbați au continuat să susțină că sunt în slujba lui Dumnezeu. Însă nu din vreo dragoste nemăsurată pentru Dumnezeu, ci din pasiunea pentru femei (oare de ce nu mă miră?). Așa cum a anunțat BOR, majoritatea falșilor preoți au fost eliminați din rândul cadrelor bisericești pentru că au preacurvit cu enoriașele (dar nici enoriașele n-au fost ușă de biserică, nu? Și apropo... vedeți ce frumoase sunt? Bestiale!!!).


Acesta este cazul foștilor preoți: Ștefan Popa - din comuna constănțeană Topraisar, Mihai Vasilache - din localiatea băcăuană Văleni, Cosmin Becică - din comuna suceveană Secuienii Noi sau Constantin Florian- din orașul Giurgiu.

Și Emilian Căruntu este un fost călugăr în Mânăstirea Rarăului (Suceava). Acum a ajuns să țină slujbe într-o dugheană de pe strada Aleea Mizil, din Sectorul 3 din Capitală.
Căruntu deține titlul imposibil de memorat în cadrul Mitropoliei Autonome, cel de Exarh Arhimandrit Mitrofor Onufrie. El se recomandă părinte ortodox de rit vechi sau creștin venit din Italia și și-a amenajat bisericuța într-un fost depozit abandonat de la marginea Bucureștiului. Acolo trăiește alături de un alt preot-începător. Lângă bisericuță a amenjat și o încăpere în care cei doi locuiesc.


Preoții se finanțează din donațiile oamenilor, majoritatea persoane și așa sărace care vin în lăcașul de cult fals pentru a se ruga la icoana lui Efrem cel Nou. Fostul călugăr sucevean susține că aceasta este făcătoare de minuni și îndeplinește dorințele enoriașilor.
Bărbatul zice că îl iubește pe Dumnezeu, dar lasă să se înțeleagă și alte avantaje, cum ar fi succesul la femei și posibilitatea de a te însura. „Intri mai ușor în sufletul femeilor. Multe vin la preot și se plâng că-s singure sau înșelate de bărbați, în aceste cazuri ai șansa să vadă în tine bărbatul de care au nevoie”, încercă acesta să-i convingă pe curioșii care îl întreabă dacă pot intra și ei în noul cult.


Un alt preot care face parte din Mitropolia Autonomă este constănțeanul Ștefan Popa. Preotul a slujit la biserica din Topraisar, județul Constanța, până acum doi ani, când a fost dat afară pentru mai multe relații extraconjugale, fapt interzis normelor preoților. Acesta se află la a doua căsnicie și trăia în concubinaj cu o femeie cu care ar avea un copil. Ștefan Popa și-a recunoscut adulterul. Arhiepiscopia Tomisului l-a suspendat de la slujire, iar la începutul lunii septembrie 2013 l-a caterisit. Chiar IPS Teodosie a venit în comună ca să instaleze noul preot, dar enoriașele au fost furioase de înlocuirea preotului-Casanova. „Ce vreți, să ajungă homosexual? Mai bine cu o femeie!”, l-au apostrofat acestea în sfântul locaș pe Teodosie.


Mai multe detalii și pozele în original le puteți citi aici!