Pagini

marți, 18 iulie 2017

Patriarhoțul merge prea departe. McDonald's, obligat să vândă colivă şi prescură duminicileCEO-ul BORâturi și al BORdelului a propus un proiect de lege care, spune el, va ajuta la reducerea obezității în rândul românilor. Acesta dorește ca restaurantele de tip fast-food, cum e McDonald's, să servească prescură și colivă duminica dimineață. „Ce poate fi mai plăcut sufletului decât să auzi, în primele ore ale zilei sfinte «doriți și cu tămâie», a declarat Patriarhoțul Trafalet.

Acesta a propus și câteva meniuri speciale pentru această ocazie, cum ar fi „Holy Meal”, cel pentru copii. Pe lângă bugerul făcut cu pâine liturgică, cei mici vor putea găsi în cutie iconiție și sfinți ce pot fi asamblați. Nici cutia nu este de aruncat, ea putând fi transformată într-o biserică sau într-o troiță.

Și tot pentru că este duminică dimineața, patriarhoțul BORdelului cere decență și înlocuirea clownului Ronald cu un popă jegos, care poate să împărtășească copii și să facă cruci din baloane lunguiețe. Cutia de donații pentru copii, de lângă casă, va fi înlocuită în această perioadă cu cutia de donații pentru biserică deoarece „degeaba supraviețuiește copilul și nu moare de foame dacă nu are unde mulțumi lui dumnezeu că a reușit”.sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro