Pagini

marți, 18 iulie 2017

Ca să vezi filmul cu episcopuloiul de Huşi necenzurat trebuie să plăteşti 5€ prin SMS



Săptămâna trecută, mii de români au mijit ochii la clipul scandalos cu episcopuloiul de Huşi, reuşind cu greu să înţeleagă ceva din imaginile difuzate în presă. Asta pentru că, în stilul ei caracteristic, BORâtura a dat publicităţii doar versiunea blurată, iar originalul poate fi accesat contra unei taxe.

"Recunoaştem că Preafutangiul său, episcopulangiul Huşilor, a încălcat în oarecare măsură regulamentul intern al BORâturii, făcând sex cu studenţii de la seminar în sfânta zi de duminică, când domnul a stabilit că e zi de odihnă", a declarat PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie Nea Trafalet. "Asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm deodată la toate principiile noastre. Prin urmare, cine vrea să-l vadă pe dl episcopulangiu păcătuind trebuie să contribuie la ridicarea Catedralei Muirii Neamului. 5 euro prin SMS, o donaţie modestă pentru minute întregi de distracţie."

Ca bonus, credincioşii vor primi proaspăt lansatul DVD "Nebunie În Chilie 3: Te Sparg La Huşi", care cuprinde toate clipurile episcopulangiuli Cornepula, comentate de vocea suavă a lui Cristian Pornohaci, a precizat purtătorul de cuvânt al Mitropuliei Moldovei, Efrem Mănescu.




sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro