Pagini

luni, 31 iulie 2017

Florin Călinescu: „Golanu' ăsta a făcut o avere din spălarea creierelor”În mâinile unor impostori, religia e cea mai profesionistă unealtă de spălat creiere. Nici măcar atunci când Iisus, Fiul Lui, a fost bătut în cuie pe cruce, EL nu S-a ivit. 
Duminică, la Jina, s-au arătat mai mulți impostori. Cel mai important, Pomohaci, abuzatorul de sex cu tineri. Al doilea primarul de acolo. Ai treilea, Orban și Turcan, căpetenii liberale. Ai patrulea, niște figuranți, "spălați" cu "grija materială", ani de-a rândul, pe "creier" de alungatul din biserica lui Cristos, Pomohaci. 
Într-o ocazie, am văzut cu ochii mei. Conducea un BMW seria 6, nu un asin, înmatriculat cutare număr, DUH. Băi, treziți-vă! Sfântul Duh nu înmatriculează automobile! Dar, să nu vă mirați! Vom avea rapid dizidența Pomohaci! Ce mizerie! 
Golanu' ăsta a făcut o avere din spălarea creierelor și cu complicitatea tuturor televiziunilor, care l-au invitat ca pe un mare artist, rapsod poPULAr..., a scris Florin Călinescu pe Facebook.sursa: digi24.ro