Pagini

sâmbătă, 22 iulie 2017

BORâtura s-a hotărât! Prima măsură concretă împotriva episcopului homosexual de la Huși



Sinodul mitroPULITAN al MitroPULIEI Moldovei şi Bucovinei s-a reunit, vineri, într-o şedinţă la care au participat toţi membrii acestui for BORât și au decis:

„În cadrul acestei întruniri, s-a discutat din nou situaţia creată în jurul acuzațiilor aduse Episcopului Corneliu de Huși, cu referire la presupuse abateri (n.n.: pe bune mă???) de natură morală. Ca rezultat al discuțiilor care au avut loc, ierarhii prezenţi au solicitat Episcopuloi Huşilor să nu mai slujească sfânta liturghie şi celelalte slujbe bisericești, până la proxima şedinţă a sfântului sinod, când se va aborda acest subiect, urmând ca părintele episcopuloi Corneliu să se supună acestei solicitări. Rugăciunea ierarhilor Mitropuliei Moldovei şi Bucovinei se îndreaptă către dumnezeu pentru aflarea adevărului şi împlinirea voii sale”, se arată într-un comunicat al Mitropuliei Moldovei şi Bucovinei.

NU BĂ BORâților, NU...!
NU VĂ MAI RUGAȚI LA dumnezeul VOSTRU DE JAPIȚE POPONARE...! NU ăla O SĂ VĂ DEA RĂSPUNSUL LA AFLAREA ADEVĂRLUI... ȘTIINȚA ȘI TEHNOLOGIA (PE CARE O ACCEPTAȚI DOAR CÂND VĂ LUAȚI SMARTPHONURI ȘI MERȚANE CU GPS etc etc) V-AU ARĂTAT ADEVĂRUL GOL GOLUȚ (asta chiar merge cu gol-goluț.. că așa vă place când o sugeți)



sursa cu ”adaptări”:observator.ro