Pagini

vineri, 14 iulie 2017

”Intenţia de impozitare a Bisericii e o măsură homofobă! E atac frontal la homosexuali”Vestea că prin guvern există persoane care iau în calcul impozitarea BORâturii l-a revoltat peste măsură pe Patriarhoțul Trafalet. Acesta a lansat un atac furibund la adresa inițiatorilor, pe care-i acuză pe homofobie.

”Dracului, suntem în secolul XXI, suntem țară membră UE, iar prin guvern sunt înapoiați care vor impozitarea homosexualilor”, s-a dezlănțuit Patriarhoțul. ”Nu sunt prost să nu văd că ideea asta cu impozitarea BORâturii apare fix acum, după scandalurile cu Pulohaci și cu celălalt homosexual, episcopul Bucilor. O idee indiscutabil homofobă!”

Patriarhoțul Trafalet consideră inacceptabil ca veniturile preoților BORâți să fie impozitate doar pentru că acetia sunt homosexuali. ”Nu e ca și cum oamenii aceștia ar merge să se - mă scuzați de expresie - fută în cur și să și-o sugă pe stradă, în văzul lumii. Nu, sunt oameni decenți, care fac lucrurile astea în chiliile sau casele lor parohiale. Nu deranjează pe nimeni, e greșit să-i impozităm”, spune șeful BORâturii.sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro