Pagini

joi, 14 aprilie 2016

Patriarhoțul se AUTO PROCLAMĂ DOCTOR... HORMONIS PAUZA!!!



Universitatea Politehnica din Bucureşti a amânat ceremonia de acordare a titlului de Doctor Hormonis Pauza, Patriarhoțului Trafalet, (n.n. - ATENȚIE!!!) la solicitarea Patriarhoției Române (n.n. - Acum e clar de ce? Se AUTOPROCLAMĂ practic!!!). Ceremonia, care era programată să aibă loc azi (joi) dimineață, a fost amânată pentru o altă dată, care va fi comunicată ulterior de către reprezentanţii BORâturii.

Universitatea Politehnica din Bucureşti urma să acorde (n.n. - vai de capul lor de inconștienți!), titlul de Doctor Hormonis Pauza, Patriarhoțului Trafalet, potrivit unui anunţ al universităţii.

„Acordarea titlului de Doctor Homonis Pauza al Universităţii POLITEHNICA din București reprezintă o recunoaştere simbolică a activităţii (n.n. - ?????? – la ce? La Evaziune Fiscală, Șantaj, Pedofilie, Homosexualitate, Curvăsărie și Corupere de minori și Furt din bani publici?) PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie... Nea Trafalet, activitate prin care a susţinut permanent educaţia românească (n.n. - pe bune???) şi care a adus o contribuţie semnificativă în asumarea rolului Bisericii în instituţiile şi unităţile de învăţământ, pentru asigurarea continuităţii în credinţa strămoşească”, se mai arată în comunicat.

Hai să-mi bag..........



sursa cu ”adaptări”: gandul.info