Pagini

duminică, 24 aprilie 2016

Cadoul Patriarhoțului: Cei cu nume de flori pot intra în faţă la dat bani bisericii



Cine spune că Biserica se gândește numai la bani greșește. Biserica se gândește, în primul rând, la rânduielile bisericești, care sunt cea mai frumoasă formă de a arăta că-ți pasă de domnul dumnezeul nostru. Respectarea tradițiilor și a sărbătorilor arată că ai sufletul curat și frumos în ochii domnului.

De aceea în această sfântă zi de Florii, patriarhoțul Trafalet a arătat, încă o dată, că e om bun și ține dreapta rânduială. Cei care poartă nume de flori au fost onorați de ÎnaltPreaÎmbogățitulColonelSecurist, care le-a permis să intre în față la rând, când se înghesuie să dea bani la biserică. „Așa cum spune și în Isaia 12-13, lasă-i pe cei sărbătoriți să vină la mine, că sigur au primit cadouri nu doar obiecte, ci și bani”, a spus Patriarhoțul.

Pe de altă parte, întrucât în fața domnului toți suntem egali, sărbătoriții de astăzi nu vor primi vreo reducere în privința banilor. Aceștia vor trebui să doneze Bisericii tot cât îi lasă inima, pentru că restul oricum ia BORâtura de la stat, prin șantaj.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro