Pagini

vineri, 31 octombrie 2014

Ne facem auziți - Vunk & Prietenii


Începem să ne trezim la REALITATEA sec. XXI...??? Da mă? E bine! E foarte bine!
Melodia care i-a scandalizat pe cei mai credincioși.
Este anti-BOR și anti-Patriarh. (hihihi...!)

Melodia “Ne facem auziți”, pe care trupa Vunk o cântă alături de mai mulți artiști cunoscuți din România, a stârnit puternice controverse și reacții din partea credincioșilor. (n.n.: DAR NOI, N-AVEM VOIE LA O OPINIE? Numai voi să tot îi dați cu dumnezeul vostru de căcat?).
În cadrul unei analize a mesajului melodiei, apărută pe site-ul religios ”Cuvantul ortodox”, artiștii sunt aspru criticați, fiind acuzați că acest cântec dorește să manipuleze și se îndreaptă “în mod evident și primordial împotriva Bisericii Ortodoxe”.
“Se doreste un manifest de luptă, dar este plin de mesaje și simboluri care vin în contradicție unele cu altele și care mă duc cu gândul spre o tentativă masivă de manipulare” specifică același site. (n.n.: NOI MANIPULĂM, BĂI JEGOȘILOR? SAU VOI MANIPULAȚI MASA IMENSĂ DE INCULȚI ȘI PROȘTI DIN ȚARA ASTA?)
Cei de la Vunk l-au ironizat pe Patriarhul Daniel, pe care-l înfățișează în mijlocul străzii, numărând bancnote de 50 de euro. “În timp ce Șișu vorbește de rugăciune, apare imaginea Patriarhului Daniel cu un trafalet în mână, care gesticulează precum bișnițarii care cer bani. Cu alte cuvinte, Biserica oficială este o instituție a profitului, a banilor, în timp ce noi, luptătorii, profunzii, știm ce înseamnă adevărata credință”, mai scriu reprezentanții site-ului.
În plus, aceștia critică și apariția Loredanei Groza.
“Altă apariție ciudată este cea a Loredanei Groza, îmbrăcată și tunsă ca un băiat. Să fie o referință la homosexuali, pe care i-a sprijinit fățiș în ultimii ani?”, scriu BORăturile.
Piesa “Ne facem auziți” reprezintă cel mai recent single al trupei Vunk și este cântată alături de Roman, Aylin, Alina Eremia, Nicole Cherry, Gabriel Cotabiță, Loredana, Mihai Georgescu și Șișu.

PS: 
BRAVO BĂIEȚI...! 
HAIDEȚI SĂ NE REVOLTĂM LA ADRESA ACESTOR NENOROCIȚI ȘI LA ADRESA CELOR CARE ÎI SUSȚIN MORAL ȘI FINANCIAR (adică Guvernul incapabil), ÎN LOC SĂ DEZVOLTE ÎNVĂȚĂMÂNTUL ȘI SĂNĂTATEA DIN ROMÂNIA ...!