Pagini

joi, 30 octombrie 2014

BORăturile jegoase bagă mâna adânc în buzunerele noastre.




Bani, bani, bani, tot mai mulți bani. Nu contează că România se sufocă în datorii și n-are bani de pensii și salarii, mai ales pentru doctori și profesori, care parcă s-au obișnuit că trebuie să-și facă datoria pentru care au învățat și au depus un jurământ!
Jegurile să trăiască în LUX și HUZUR!
Restu' să moară. De sărăcie sau de inimă rea! NU contează pentru jegurile BORâte! Lor le trebuie aur chiar și pe turlele nenorocitelor astea de catedrale și biserici!
Iar Guvernul, niște trădători de țară și neam... scoate portofelul! Niște nenorociți... Și au suplimentat fondurile cu încă 2,3 milioane de lei. 

Catedrala din Făgăraş ar putea fi cel mai scump lăcaş de cult construit în afara Bucureştiului în ultimii ani. Până acum s-au cheltuit peste 6 milioane de lei, iar Guvernul a mai acordat încă 2,3 milioane de lei pentru continuarea lucrărilor la lăcaşul de cult.
Costurile ridicate ale lucrării se explică prin faptul că biserica este înaltă cât un bloc de 10 etaje și are turla aurită. Lucrările sunt evaluate la aproape 2 milioane de euro.
Catedrala trebuie mobilată, racordată la sistemul de încălzire şi zugravită. Numai pictura înseamnă 7.000 de metri pătrați de fresce.
Banii pentru lucrări au venit de la Guvern şi din donaţiile stranse de bisericile din Mitropolia Sibiului (pe bune băi nehaliților?).
În afara catedralei în construcţie, credincioşii mai au zece biserici în oraş unde se pot ruga. În Făgăraş, trăiesc 28.000 de oameni.