Pagini

duminică, 13 noiembrie 2016

Patriarhoțul vrea să interzică preoţilor să se căsătorească, pentru că femeile le toacă banii



Coaliția pentru Familie i-a dat o idee! Patriarhoțul e de părere că nici preoții n-ar trebui să se mai căsătorească, pentru că se știe că femeia tradițională e risipitoare și toacă bani. Nevoile bisericii sunt mari, și fiecare bănuț contează! E stupid ca preoții, care adună bani ca albinele pentru Patriarhoț, să-i arunce pe tâmpenii, precum neveste sau familii.

”Când un preot se însoară, înseamnă că îi trebuie casă mai mare, deci mai multe cheltuieli. Apar și copiii, deci alți bani aruncați, și numai femeia e de vină! E mult mai eficient să locuiască preoții singuri în garsoniere, sau în internate de popi, toți la comun. Și dacă au nevoi trupești, să și le satisfacă între ei, pentru că între preoți e permis. Le dau eu o afurisenie și o amendă”, susține ÎnaltPreaÎmbogățitulColonelSecurist Patriarhoțul Trafalet.

PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie... Nea Trafalet spune că ideea lui poate fi ușor înscrisă în Constituție, și preoții căsătoriți deja vor fi divorțați din oficiu: ”Biserica a pierdut miliarde din cauza soțiilor de preot. Corect ar fi ca acestea să dea niște bani la catedrală, ca să le iertăm”, a mai spus Patriarhoțul.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro