Pagini

duminică, 6 noiembrie 2016

Patriarhoțul Daniel era să se înece la Therme BucureştiCod Roșu de înec la Therme București. Patriarhoțul Trafalet era să moară înecat pe fundul piscinei centrale, unde văzuse 50 de bani și, firesc, se scufundase după ei. Crucea imensă de aur de la gâtul șefului celei mai mari societăți de evaziune fiscală, Biserica, l-a țintuit pe fundul piscinei, și doar intervenția salvamarilor a evitat o tragedie.

Patriarhoțul a fost scos din apă ținând în mână moneda, de care n-a vrut să se despartă nici când a fost resuscitat și l-a lovit pe medicul de la SMURD cu toiagul, înjurându-l de mamă pentru că i-a zgâriat crucea.

Patriarhoțul și-a revenit la scurt timp și a fost văzut furând bani din vestiarele altor români veniți la Therme, pe motiv că ”nevoile BORâturilor sunt mari, avem sute și sute de lăcașuri de construit, ca să nu mai vorbesc despre Catedrala Muirii Neamului. În mod normal n-ar trebui să fie numit furt când iau eu, pentru că eu iau pentru dumnezeu, care le-a dat acești bani și acum îi ia înapoi”, a spus Patriarhoțul.sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro