Pagini

vineri, 26 februarie 2016

Românii vor fi obligaţi să lucreze 2 zile pe săptămână la Căcădreala Muirii NeamuluiRomânii n-au construit piramide pentru că nu s-au organizat cum trebuie. Este concluzia trasă în urma discuțiilor purtate de Patriarhoție cu Guvernul României în privința finanțării Căcădrealei Muirii Neamului. În cadrul acestor discuții s-a propus modelul Egiptului Antic pentru rezolvarea problemei, astfel încât Căcădreala să fie terminată mai repede.

„Când s-au construit piramidele fiecare egiptean trebuia să muncească câteva zile pe săptămână și pentru Faraon. Nu comparăm pe Patriarhoțul Trafalet cu Ramses sau Keops, patriarhoțul nu e atât de sărac, dar ideea în sine e una viabilă. Românii au două zile în care nu fac nimic, sâmbăta și duminica, ar putea veni pe șantier să dea o mână de ajutor”, au propus reprezentanții BORâturii.

Munca va fi, ca în cazul piramidelor, obligatorie dar neplătită. „Când muncești pentru lucrarea domnului, cea mai mare răsplată este cea sufletească”, a declarat Patriarhoțul Trafalet.sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro