Pagini

luni, 8 februarie 2016

BORâții fac de Valentine’s Day slujbe romantice, în care se folosesc doar lumânări



Patriarhoțului Trafalet nu i se pare firesc ca BORâtura lui să nu profite financiar de pe urma Zilei Îndrăgostiţilor. Astfel, în toate bisericile din ţară, de Valentine’s Day se vor oficia doar slujbe romantice, la care îndrăgostiţii pot participa doar în schimbul unei taxe de intrare de 30 lei de persoană.

“Pe lângă taxa de intrare, îndrăgostiţii vor trebui să achiziţioneze doar lumânări parfumate cu însemnele Patriarhoției. Cei care le cumpără din supermarketuri vor fi scoşi afară din biserică şi afurisiţi. Valentine’s Day trebuie să fie şi ziua noastră, a celor îndrăgostiţi de bani”, şi-a motivat decizia PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie Trafalet.

Un alt serviciu contracost pus la dispoziţia îndrăgostiţilor de către BORâtură în ziua de Valentine’s Day este închirierea unui sobor de preoţi Jegoși care să le cânte în timpul cinei romantice de la restaurant. „Playlist-ul soborului de preoţi este pentru toate gusturile, de la jazz şi blues până la rock sau rave”, a asigurat ÎnaltPreaÎmbogățitulColonelSecurist Trafalet.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro