Pagini

vineri, 5 februarie 2016

Patriarhoțul Trafalet, în spital!Legile fizicii nu fac discriminări între bogați și săraci, după cum a simțit pe propria piele Multimiliardarul Securist Ciubotea, cunoscut printre apropiați și drept Patriarhoțul Trafalet. Pentru că era cu gândul la bani și nu era atent pe unde calcă, acesta s-a împiedicat de un teanc de euro, folosit drept noptieră, și a căzut, lovindu-se cu capul de seiful pe care-l are în dormitorul personal.

Și cum un ghinion nu vine niciodată singur, când Patriarhoțul Trafalet a întins mâna după telefon a dezechilibrat un lingou masiv din aur, care i-a căzut peste piept, imobilizându-l. A fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare, care s-a chinuit peste trei ore ca să-l scoată pe patriarh de sub lingoul de aur, după care victima a fost internată pentru investigații.

Între timp, Patriarhoțul Trafalet a fost externat, nu înainte însă de a-i șoca pe medicii spitalului unde a fost tratat. ”E prima dată când un pacient, în loc să ne ofere, ne cere el nouă bani”, a declarat, sub protecția anonimatului, un medic. Deși n-a primit nici un ban de la medici, Trafalet avea la plecare două valize mari pline cu bani, adunați de la amărâții internați în spital.sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro