Pagini

marți, 26 ianuarie 2016

BORâtura e în comă! CEDO a scos BOTEZUL în afara legii...!



Acesta este vestea rea nu doar pentru români, ci pentru toți creștinii care au înțeles că taina botezului se face la copii. CEDO ar fi decis să interzică botezul, ”esenţa creştinismului” (n.r.: sictir... esență!). Totul se va întâmpla din luna martie a acestui an, după ce Curtea Europeană a Drepturilor Omului ar fi luat decizia definitivă.

Judecătorii europeni ar fi apreciat că botezul creștinesc pentru un copil care nu își poate exprima voința, în contextul multiculturalității, îi încalcă acestuia dreptul fundamental de a alege!

„Botezul copiilor încalcă articolul 16 din Convenția Europeană, coroborat cu articolul 22: copiii, de fapt, nu au fost încă în măsură să înțeleagă și să își exercite voința lor liberă, și, de fapt ei nu se află într-o poziție de a accepta o credință, deoarece nu sunt conștienți de ea. Botezul este un act care ar trebui să fie ales în mod conștient și nu poate fi impus de sus de o organizație religioasa (în acest caz creștinismul), mai ales într-un moment ca acesta, când Europa se află într-un amestec veritabil de rase, culturi și religii. Practica acestui sacrament este contrar înțeresului superior al copilului, în conformitate cu prevederile art. 3 din Convenția cu privire la drepturile copilului, ratificată la 25 mai 1992. Această lege garantează libertatea personală".




sursa cu ”adaptări”: stiripesurse.ro