Pagini

duminică, 5 august 2018

Poponarii din BORâtură ies la atac... și propun o listă de păcate...!!!Băi BORâturi Jegoase ce SUNTEȚI (nu SÂNTEȚI, băi paraziților, analfabeților, spurcăciunilor, cancerul pământului...!), voi cum plua mea aveți televiziune (cu denumirea aia scârboasă ”Trinitas TV”), dar considerați că e păcat să lași un copil să se uită la televizor, să se informeze și să cunoască lumea?

Cum plua mea aveți toți în nesimțirea voastră, numai mașini de lux dotate cu ultimele descoperiri (nu crezuri) din domeniul științei și tehnologiei, dar considerați că e ”un păcat” ca un copil să se joace pe calculator???

Băi Pedofili nenorociți ce sunteți... voi ăștia care nu vă spălați și duhniți și puțiți numai a tămâie și lumânări arse, voi Japițelor care nu vă îngrijiți nici măcar aspectul și vă lăsați să crească o barbă spurcată și plină de păduchi, voi care habar n-aveți ce e un șampon (care se folosește la îngrijirea și spălarea părului), dar vă lăsați să vă crească lațe împuțite..., voi spuneți că e păcat ca un copil să se îngrijească prin tunsoare și igienă corporală???

SĂ VĂ TUF ÎN GURĂ...!
(că doar vă place să sugeți...)

amin! (că așa vă place să spuneți, analfabeți paraziți ai societății noastre!)