Pagini

joi, 9 august 2018

Patriarhoțul Trafalet le-a spus cercetătorilor români că le face un acatist de 115 mil. lei



Nu e totul pierdut pentru cercetarea românească. Cel mai puternic român a auzit plânsetele amărâților de cercetători și a anunțat un gest de mărinimie fără precedent. Acesta a spus că va face un acatist cu prima ocazie, și se va ruga și pentru ei să fie bine pentru toată lumea.

„Când îi vezi pe săracii ăia cum plâng, cum se îmbracă ca boschetarii, în halatele alea albe fără pic de aur pe ele ți se rupe inima. Stau doar cu nasul în paharul Berzelius, nu știu ce-i aia o tămâie bună, o apă sfințită, o prescură. Am zis hai să nu fiu bulangiu, duminică, la slujbă, îi zic lui dumnezeu ceva și de ei, că eu vorbesc cu el mai tot timpul, ne înțelegem”, a declarat preanenorocitul Trafalet.

BORâtura a primit recent încă 115 milioane de euro pentru a finaliza construcția Catedralei Muirii Neamului. Odată terminată, patriarhoțul a promis că se va sui în turlă și îi va cere lui dumnezeu putere să poată să mai șantajeze pe mireni pentru niște bani în plus, să mai facă niște catedrale și în alte orașe, că și creștinii de-acolo au nevoie de un loc unde să se roage să scape de o internare în spital sau o vizită ANAF.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro