Pagini

vineri, 3 august 2018

BORâtura anunță că e pregătită să facă și treaba poliției


După ce purtătorul de cuvânt al brigadei rutiere a spus cetățenilor că, dacă nu le convinge cum se ocupă poliția de treabă n-au decât să se ducă la popi, BORâtura a intervenit rapid și a anunțat că are resursele necesare pentru înființarea unei forțe de miliții cre(ș)tine, care să asigure ordindea și liniștea pe teritoriul României.

„Orice epiescroc are la îndemână personal clerical capabil de lupte corp la corp, atât pentru protecție cât și pentru operațiuni specifice de gherilă cre(ș)tină. Mai trebuie doar să înarmăm aceste persoane, să deschidem câteva secții de tactică de combat urban la Teologie și în cinci ani vă asigurăm că putem realiza una din cele mai bune miliții cre(ș)tine de la Constantin cel Mare încoace”, a declarat strageos-ul BORâturii, preotul Gheorghe Lidianul.

Milițiile cre(ș)tine oferite de BORâtură vor putea patrula pe tot teritoriul țării și vor avea atribuții sporite, ei putând să aresteze cetățeni, să verifice biletele pe tren sau autobuz, să verifice virginitatea femeilor de măritiș ale cetățenilor, să dea amenzi pentru circulație și construcții fără autorizație și să poarte armă fără permis de port-armă.sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro