Pagini

duminică, 21 ianuarie 2018

Şoc într-o biserică ortodoxă! Icoana aia nu lăcrima, erau urme de la preotul jegos care-și făcea laba



Treaba se îngroașă tot mai mult în BORâtură. S-a descoperit că lacrimile de pe chipul uneia din icoanele căcătoare de minuni nu erau altceva decât spermă de la preot, care obișnuia să-și facă laba ocazional, excitat de chipul lui Arsenic Moca. Surse din BORâtură confirmă că nu doar jegosul de preot arunca material seminal pe icoană, ci și cântărețul, dar și alți preoți jegoși care veneau ocazional, atrași de icoană ca de un film porno: ”Dacă o fac în faţa copiilor, credeţi că în faţa icoanelor se abţin?”

Reacția Patriarhoției a fost promptă, prin purtătorul de cuvânt, care a dezmințit totul: ”Jegoșenia sa a avut un gest necontrolat, o mâncărime inghinală. Vă asigurăm că lacrimile sunt reale și enoriașii pot săruta în continuare icoana, după ce achită o contribuție la cutia milei, firește”.

În schimb, enoriașii din zonă știu cum stau lucrurile de fapt, dar îl susțin pe jegos și spun că fiecare are plăcerile lui. Situația din biserica respectivă arată, după părerea lor, cât de mare este credința jegosului. Icoana îi provoacă gânduri atât de intense, încât nu-și poate controla niciun reflex. Atât de mare e credința acestuia, încât icoana ”lăcrima” chiar și de 5-6 ori pe zi.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro