Pagini

marți, 12 decembrie 2017

Patriarhoțul avertizează: Singurul care mai poate opri legile justiţiei e criminalul dumnezeu, iar Catedrala nu e gataÎn plin asalt asupra Justiţiei, întâicăcătorul BORâților trage un semnal de alarmă! Potrivit Patriarhoțului Trafalet, singurul care mai poate opri coaliţia PSD-ALDE e dumnezeu, iar acesta e cam supărat pe noi pentru că suntem în 2017 şi Catedrala Muirii Neamului tot nu e gata.

Astfel, dacă vrem să salvăm statul de drept, Preanesințitul sugerează să “decartăm nişte lovele” în direcţia şantierului faraonic de lângă Casa Poporului.

“După cum ştiţi, primele modificări au trecut deja de Camera Deputaţilor, USR şi PNL n-au putut face nimic, acum mingea e în terenul lui dumnezeu”, a declarat Patriarhoțul la Trinipârț TV. “Probabil aţi auzit de el, ştiţi că ar putea trimite oricând o ploaie cu broaşte şi un roi de lăcuste ca să-i pună capac lui Dragnea. Dar lui ce-i iese?”

“Am încercat să tratez cu el, dar n-are niciun interes să facă treaba asta în condiţiile în care noi am fost nişte chitroşi, cinstita Catedrală n-are nici măcar acoperiş... De bine, de rău, PSD-iştii măcar au sărit cu banul când a fost nevoie!”, a apreciat Preanesințitul.sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro