Pagini

miercuri, 25 octombrie 2017

Scandal şi la Balul Bobocilor de la Teologie! "Au fost scene aproape identice, dar fără fete şi fără banane"



Deşi s-ar putea crede că ei sunt cei mai afectaţi de galopul hormonilor, nu doar elevii de liceu se ţin de prostii pe la baluri! În acest weekend, un scandal aproape identic a ieşit la iveală şi în învăţământul superior. Este vorba despre studenţii Facultăţii de Teologie din Bucureşti, care în cadrul Balului Bobocilor au fost supuşi la probe foarte similare - numai că fără fete şi fără banane.

"Înainte de a fi viitori preoţi, studenţii noştri sunt nişte tineri nărăvaşi. Normal că şi pe ei îi amuză să le pună pe fete să le mănânce banane din poală! Acum, noi ne descurcăm cu ce avem, că la Teologie nu prea sunt fete, iar de banane ne putem lepăda, că nu sunt un fruct românesc, ortodox", explică pr. Onufrie Râuleţ, membru în juriul concursului de Mister & Mister al balului care s-a desfăşurat într-un club exclusivist din Capitală.

"Ah, iar sexul nu a fost mimat, pentru că lui dumnezeu nu-i plac oamenii prefăcuţi", a completat un teolog în devenire, vizibil încântat de distracţiile tinereşti la care tocmai a participat.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro