Pagini

luni, 9 octombrie 2017

Patriarhoțul își numără de două zile banii, să se asigure că Halep e numărul 1 doar la tenis, nu și la bani



Ca orice român, Patriarhoțul Trafalei s-a bucurat când a aflat că Simona Halep a devenit liderul clasamentului mondial. Dar bucuria lui n-a durat decât puțin, căci imediat un gând negru a început să-l neliniștească. ”Oare nu cumva, acum că e numărul 1 în tenis, e numărul 1 și la bani?” e gândul pe care probabil Necuratul i l-a pus Patriarhoțului în cap.

Înspăimântat de posibilitatea de a fi depășit la bani de Simona Halep, Patriarhoțul s-a pus pe treabă și de două zile numără fără oprire banii pe care îi are în Dealul Patriarhoției. Surse din interior susțin că șeful BORâturii abia ce-a reușit să-și numere jumătate din bani, deci vor mai trece probabil alte două trei zile până când se va convinge că are mai mulți bani decât Halep și se va liniști.

Totuși, ca să nu riște nimic, PreafericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie a sunat-o de urgență pe Gabi Firea, care i-a trimis deja câteva milioane de euro din bugetul Capitalei, dându-i totodată asigurări că, la nevoie, toți banii bucureștenilor îi stau la dispoziție. Tot azi, în prima ședință de guvern, alte câteva milioane de euro vor fi mutate de la investiții către Patriarhoțul MAFIOT, astfel încât supremația financiară a acestuia să fie o certitudine.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro