Pagini

duminică, 8 octombrie 2017

Era de la preoție! Acum c-a fost caterisit definitiv, lui Popohaci au început să-i placă femeile



"Tulai, doamne, ce frumoase-s!" Acestea au fost primele cuvinte ale fostului preot poponar Cristian Popohaci după ce a aflat că a fost caterisit definitiv. Potrivit apropiaţilor, Popohaci a început să se simtă atras de sexul opus, ba chiar să considere dezagreabile organele copulatoare ale altor bărbaţi - comportament care i-a băgat în ceaţă pe mulţi dintre prietenii săi.

"De când l-au dat afară din preoţie, lui Cristi au început să-i zboare ochii după fete. Nu l-am văzut niciodată aşa, parcă ar fi posedat. Cum dumnezeu să-ţi placă fiinţele alea? Sunt necurate şi put. Ăsta nu e colegul de seminar de care m-am îndrăgostit", spune pr. Amfilohie Mâşu, fost vecin de chilie al lui Popohaci pe vremea când cântăreţul studia la Teologie.

"Nici măcar nu şi-a muşcat buza când l-a văzut pe episcop punând mâna pe ciocan ca să pronunţe sentinţa. Nu ştiu ce-aţi făcut cu preotul poponar Cristian Popohaci, dar ăsta nu e el. Mă duc să mă spovedesc în altă parte", a comentat Emanuel zis Coco, enoriaş din Moşuni.

Cristian Popohaci nu a putut fi contactat pentru declaraţii, deoarece era la agăţat într-un cunoscut club de heterosexuali din localitate.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro