Pagini

marți, 23 mai 2017

Unui ungur i-a apărut Arsenic Moca în vis, dar n-a înțeles nimic: ”Nem tudok románul!”



Miracol irosit în județul Harghita! Supus unei enorme presiuni mediatice, Arsenic Moca a clacat și, probabil pe fondul oboselii, i-a apărut în vis nu unui român ortodox, cum era normal, ci unui etnic maghiar din Harghita, care nu doar că este protestant, dar nici măcar nu înțelege mai deloc limba română.

”Repetat la el de mult ori «Nem tudok románul», dar el continuat să vorbit románul la mine”, a povestit a doua zi etnicul maghiar. ”Spus la el să tacă, că vrut să dorm, dar degeaba. Văzut și barbă la el, crezut că este hipster și vrea să ceară bani la mine, așa că am ignorat la el. Dar el tot vorbit la mine doi ore.”

Vestea apariției lui Arsenic Moca s-a răspândit cu repeziciune printre ortodocșii români, care efectiv au luat cu asalt locuința etnicului maghiar. Ei sunt convinși că Arsenic Moca i-a transmis acestuia un mesaj extrem de important pentru țară și vor să-l hipnotizeze pe maghiar, în speranța că astfel va putea reproduce vorbele lui Arsenic Moca.

Etnicul maghiar, în schimb, a ales să profite de naivitatea ortodocșilor români și a pus o taxă de 5 lei pentru toți cei care vor să intre în dormitorul în care l-a visat pe Arsenic Moca. În doar câteva ore, acesta a strâns deja câteva mii de lei. Mai mult, a primit și o ofertă de colaborare din partea unui anume Trafalet, care i-a promis că îi va dubla veniturile dacă se asociază cu el.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro