Pagini

joi, 18 mai 2017

Firea cere demisia Patriarhoțului Trafalet, pentru că are mai multe zorzoane decât eaRăzboi deschis în Capitală! La scurt timp după ce a cerut ca purtătorul de cuvânt al Bisericii Catolice să fie aruncat la lei pentru că a criticat-o pe facebook, Gabriela Firea îşi îndreaptă atenţia spre cultul ortodox!

Într-o cuvântare ţinută aseară de la balconul Primăriei, aceasta a cerut public demisia Patriarhoțului Trafalet, pentru că umblă mai împopoţonat decât ea, făcând-o să pară "o ţoapă de rând".

"Cum îşi permite să aibă mai multe zorzoane decât mine? Ce dacă e PreafericitMaiMultDecâtArTrebuieSăFie? Mai degrabă Preanesimţit! Şi aţi văzut cât aur pune pe el? Pandele al meu n-are nici pe şemineu ce poartă Patriarhoțul zilnic la gât. Vreau să plece ACUM şi să mă puneţi pe mine patriarhoață", a ţipat Gabi Firea, eliberând din poşetă o haită de pudeli fioroşi.

Câţiva teologi care au încercat să-i explice Gabrielei Firea că, în religia noastră, o femeie nu poate fi Patriarhoț au fost închişi pe viaţă în nişte ouă uriaşe de plexiglas, transmit surse din Primăria Capitalei.sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro