Pagini

sâmbătă, 15 aprilie 2017

Noaptea, ca hoţii! Preoţii Jegoși din ţară ţin la miezul nopții slujbă de ”înviere”!Angajații celei mai mari corporații din țară, BORâtura, desfășoară în această noapte una dintre cele mai importante strategii de marketing ale companiei: slujba de ”înviere”. La adăpostul nopții, așa cum se simt ei și alții ca ei cel mai bine, popii jegoși din toată țară țin o slujbă de ”înviere” care, corect executată, va aduce venituri consistente corporației BORâte în lunile ce urmează.

”Slujba de ”înviere” e, poate, cel mai important lucru pe care îl aveți de făcut într-un an de zile”, și-a început CEO-ul BORâturii, Patriarhoțul Trafalet, discursul motivațional de azi dimineață. ”Gândiți-vă așa la ea: e ca și cum ai sădi la noapte 30 de arginți în pământ și peste câteva luni, dacă slujba a convins enoriașii, vei găsi în locul lor câteva milioane de arginți. Așa că o să fiu cât se poate de clar: cine nu ține o slujbă care să ne umple de bani, pleacă mâine din BORâtură!”

La finalul discursului motivațional, Patriarhoțul a scos și asul din mânecă: i-a luat pe preoți jegoși și le-a prezentat imensul seif personal. ”Uitați, asta înseamnă să știi ce să le spui enoriașilor la slujba de ”înviere”!”, a spus acesta în timp ce le arăta stivele de bani din interior. ”Nu le vorbiți enoriașilor despre morală, pioșenie sau alte prostii, ci despre cât de important este pentru binele lor să dea bani bisericii noastre. Altfel, sunteți la fel de proști ca ei și nu meritați să rămâneți în corporație. Așa să-mi înjure dumnezeu!”sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro