Pagini

joi, 6 aprilie 2017

Ca să poată aduce clopotul uriaş la Bucureşti, Patriarhoțul face autostrada Piteşti-Sibiu pe banii lui, care sunt de fapt tot ai noștri...



Vești excelente pentru infrastructură! Pentru că Patriarhoțul trebuie să aducă clopotul imens din Austria cu camionul pe șosea, a fost redeschis în regim de urgență șantierul Autostrăzii Pitești-Sibiu. Exasperat să tot aștepte după Guvern, Patriarhoțul a scos un mizilic de 5 miliarde de Euro din buzunar și autostrada va fi gata în două luni.

Am renunțat la licitații și hârțogărie. Am informat Uniunea Europeană că nu avem nevoie de fonduri, pentru că dumnezeu și Guvernele României ne-au binecuvântat cu mulți bani și vom face autostrada. La început va trece doar camionul cu clopotul. După ce aducem clopotul, vor putea circula și șoferii români, dar evident vor plăti o taxă substanțială”, a spus Patriarhoțul.

Patriarhoțul spune că n-avea sens să lase autostrada la mâna unei slugi precum Grindeanu, sau a unui infractor, precum Dragnea. Despre tehnocrați, Patriarhoțul spune că ”Dacă era după ei, ar fi făcut o chetă publică pentru clopot, cum au făcut pentru Cumințenie, și ne-am fi trezit că punem în Catedrală o talangă de oaie, că doar atât ne-am fi permis”.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro