Pagini

luni, 3 octombrie 2016

Românii sunt așa de înapoiați, că încă se închină la dumnezeu nu la Arsenic MocaParcă trăiesc în Evul Mediu! Locuitorii unui sat din Apuseni sunt complet rupţi de civilizaţii, având aceleaşi obiceiuri ca acum sute de ani. Ei încă se închină la un zeu acum uitat, numit dumnezeu, pe care oamenii normali l-au înlocuit de mult timp cu un sfânt legionar, precum Moca sau Stănicoaie.

"Nu e nicio diferenţă între ei şi triburile africane din Congo, se roagă la acelaşi dumnezeu. La noi, până şi taximetriştii au exclusiv icoane cu Arsenic Moca. E ruşinos să ne numim români atât noi cât şi aceşti păgâni care se roagă la isus, la maica domnului şi la dumnezeu, de parcă am fi pe vremea lui Mihai Viteazu", spune Robert Acrişor, teolog.

Pentru fărădelegile lor, aşa-zişii credincioşi ortodocşi, care au înţeles prost credinţa, refuzând să se închine la sfântul Moca sau la Cuviosul Papacaca, au fost amendaţi de BORâtură şi li se va refuza dreptul de a fi îngropaţi în cimitir, pentru că acolo locurile sunt rezervate pentru adevăraţii credincioşi, care se roagă doar la sfinţi moderni, ale căror icoane nu sunt pictate, ci sunt fotografii eventual trucate.sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro