Pagini

duminică, 2 octombrie 2016

Copiii care nu fac religie în școli vor crede că la Biserică e gratis!



Patriarhoțul Trafalet avertizează părinţii care nu-şi înscriu copiii la ora de religie că în timp consecinţele ar putea fi grave pentru bugetul BORâturilor. Patriarhoțul spune că degeaba cotizează părinţii de Bobotează, Crăciun, Paşti şi aşa mai departe, dacă nu asigură Jegoasei Biserici un venit constant, de-a lungul a zeci de ani, prin îndoctrinarea copiilor.

“Copiii ar putea crede că la Biserică vii aşa, cu mâna goală, când ai chef să te rogi. Greşit! Trebuie să vii des, să vii cu bani şi cu bani mulţi! Ori asta nu i se poate fixa copilului în minte decât la ora de religie”, a spus Patriarhoțul Trafalet.

PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie... Nea Trafalet, le-a reamintit părinţilor că mai au doar câteva zile pentru a-şi înscrie copiii la religie, în caz contrar existând riscul ca preoţii Jegoși să se apuce în viitor de o muncă reală, lucru care le-ar afecta serios burţile. „Respingem din start ideea că Jegoșii ar trebui să muncească. Sperăm ca părinţii să înţeleagă că membrii BORâturii trebuie să lenevească pe banii lor şi ai copiilor lor. Aşa să ne ajute dumnezeu!”, a mai declarat ÎnaltPreaÎmbogățitulColonelSecurist Patriarhoțul Trafalet.




sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro