Pagini

joi, 5 mai 2016

Steaua a luat ţeapă. Are datorie 40 milioane la BOR pentru că a pus crucea pe siglă



A scăpat de dracu și a dat de tac-su. Noua siglă a echipei de fotbal Steaua, înregistrată recent la OSIM, deține un logo pe care are drepturi exclusive o altă corporație extrem de puternică, poate chiar mai puternică decât ministerul Apărării. CEO-ul BORât, prenesimțitul Trafalet, a anunțat că echipa bucureșteană datorează 40 de milioane de euro pentru folosirea siglei.

„Acel simbol, după cum știți, ne aparține și nu poate fi folosit așa, fără discernământ. Sub el trebuie pusă cel puțin o clădire de beton de minim 15 metri cu cupolă de aur. Estimarea de 40 de milioane e făcută raportat la veniturile bisericii, cam atâta încasăm noi pe zi în toate acțiunile care au această siglă”, a declarat Patriarhoțul Trafalet.

Latifundiarul din Pipera a încercat să-l îmbuneze pe Patriarhoț, aducându-i aminte de donațiile făcute în trecut, la care prelatul a răspuns cu „hai să nu mai trăim în trecut, să privim spre viitor”. O altă propunere făcută de Gigi Becali e ca Sinodul BORât să poată alege trei jucători și să spună pe ce posturi să joace în echipa pe care o face Reghecampf în fiecare etapă. În plus, Ppatriahoțul va avea voie ca la pauză să sune și să sugereze o schimbare.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro