Pagini

duminică, 12 aprilie 2015

”MINUNEA” (CRIMA) DIN VINEREA MARE...!
Fire-ați ai dracului, Jegoșilor!



Nu e deajuns că printre Jegoșii de BORâți sunt cu nemiluita pedofili, curvari, homosexuali, iată că acuma avem și CRIMINALI PEDOFILI...!
Și de ce spun asta?
Pentru că... în cazul acestei crime... tânăra avea DOAR 15 ani!!!), dar să vedem despre ce este vorba:

O adolescentă a fost găsită strangulată într-un apartament din staţiunea Mamaia situat pe malul lacului Siutghiol. Autorul crimei ar fi un fost PREOT. El se numeşte Constantin Laurenţiu Aspru şi este din Bistriţa Năsăud și a fost preot la o biserică ortodoxă din Galaţii Bistriţei până în luna ianuarie a acestui an. El a plecat din biserică pentru că ar fi vrut să părăsească România în căutarea unui trai mai bun.

Surse apropiate anchetei spun că fata şi bărbatul s-au cunoscut pe Facebook şi şi-au dat întâlnire în apartamentul victimei.

Fostul preot, în vârstă de 37 de ani, a ajuns vineri în stațiunea Mamaia. Cei doi şi-au dat întâlnire într-un apartament din Mamaia, unde a avut loc și crima.

Omorul a fost anunțat vineri, în jurul orei 22.00, la numărul unic de urgențe 112. Politiştii au găsit-o pe fată legată de gât cu un cablu electric. Suspectul a fost prins pe o plajă din staţiunea Mamaia şi condus la sediul I.P.J. Constanța.

La acest moment, el se află în faţa procurorilor constănţeni pentru audieri, cel mai probabil aceştia urmând să ceară arestarea sa preventivă.

Fostul preot are doi copii şi s-a despărţit de soţia lui în luna ianuarie.