Pagini

luni, 13 aprilie 2015

Cum le mulțumește dumnezeu și isus... celor care l-au sărbătorit zilele acestea



Țara fierbe de bucurie...! E sărbătoare mare mare!
Unii nu știu despre ce este vorba, dar ce contează! E sărbătoare... e cu chef, cu băutură, cu friptură... și poate și cu un futai ceva, că a trecut perioada aia de post în care n-ai voie aia, n-ai voie ailaltă...!
Toți credincioșii ortodocși sărbătoresc anul acesta în perioada 11-13 aprilie, sărbătorile pascale. Toți se pregătesc cu cele tradiționale: cozonac, pască, ouă colorate în fel de fel de culori bizare, ciorbă, drob, stufat, friptură la cuptor, ultimele patru din ele făcute din carne de miel sacrificat cu sânge rece, pentru că așa a vrut criminalul de isus!
Se duc la biserică, unde Jegosul Șef al acestui lăcaș de fraudă fiscală, excrocherii și înșelăciune, etc, etc, urlă cu disperare în barba lui împuțită cu tămâie și aghiasmă... ”Hristos a înviat!”. Gloata de handicapați și incapabili intelectual răspunde cu aceleași urlele disperate ”Adevărat a înviat!”.

dumnezeu și isus le-a răspuns unora dintre ei pentru dragostea și credința ce le-o poartă!

În zilele acestea... au avut loc 40 de accidente grave, în care și-au pierdut viața 2 tineri care au ars de vii în mașină, un al tânăr a accidentat pe altul mortal... etc, etc... în concluzie 10 morți și alte zeci de oameni accidentați foarte grav!

MULȚUMIM ȚIE DOAMNE! EȘTI BUN ȘI MILOSTIV CU CREDINCIOȘII TĂI!!!

PS
Bă.... mă lași?
Dar prin Spitale... da, da, da... prin Spitale v-ați uitat ce s-a întâmplat?
Toți îmbuibații cu miel, ouă. țuică și vin... acolo au ajuns, pentru că au chemat Salvarea de la 112. Nici un idiot cre(ș)tin nu s-a dus la Jegosul de popă să-l ungă cu untdelemn sfințit, ca să-i tracă toate bolile trupești și sufletești ce le-a căpătat în perioada îmbuibării dobitocilor!