Pagini

duminică, 12 noiembrie 2017

Se anunţă război cu BORâtura. Pesediştii vor să meargă ei cu crucea, că au nevoie disperată de bani



Aproprierea sărbătorilor de iarnă înseamnă un singur lucru pentru creștini. Că vine popa cu crucea și cerșeala pentru BORâtură, să sprijini cu bani ceea ce primăria oricum face. Anul acesta însă ar putea fi diferit. Conform noilor prevederi fiscale, un membru al Guvernului PSD va merge cu crucea și va încasa banii.

„Credeam că avem un gentleman's agreement între noi și stat. Ei iau banii de la fraieri cu ANAF-ul, noi cu crucea, apoi noi luăm banii de la stat încă o dată. Ce propune acum Guvernul este o blasfemie, cum să iei direct tu banii de la săraci? Ăsta este atributul BORâturii”, a declarat purtătorul de cuvânt al BORâților, Vasile Bănescu.

În aceste situații, conclavul BORât este hotărât să treacă la măsuri dure, adică să ceară și mai mulți bani de la stat ba chiar să încerce intrarea în politică. „Un episocopulat sau mitropulăit ar fi mult mai bun ca ministru. Ca înalt ierarh pedofil al BORâturii este imun la dumnezeu și alte forțe naturale. Ca să fiu mai clar, oamenii noștri nu vorbesc cu oile, ca oamenii lor, nu cred în nimic supranatural ca pesediștii. Sunt oameni de acțiune, care știu să administreze banul altuia, nu niște scăpătați care au dat acum de lovele și au înnebunit”, a precizat purtătorul de cuvânt al BORâților.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro