Pagini

miercuri, 1 noiembrie 2017

Nou record! La un botez, preotul a reuşit să-l arunce pe copil în cristelniţă de la 10 metriI se spune şi "Magic Pafnutie"! Un preot din oraşul Tecuci a reuşit, la slujba de botez din acest weekend, să nimerească cristelniţa de la o distanţă de 9,85 metri, depăşind recordul vechi de aproape 15 ani al părintelui Daniil Şulea zis "Shaquille Daniil".

Fost baschetbalist la Nutreţul Tecuci, Pafnutie Mihalcea spune că s-a antrenat săptămâni în şir pentru acest botez. "Pruncul nu poate fi comparat cu mingea, este o fiinţă umană, cu toată dumnezeirea de rigoare, dar nu e foarte aerodinamic", mărturiseşte preotul.

"Trebuie să-i driblezi pe naşi, să primeşti pasa de la diacon, să calculezi cu precizie unghiul, să înscrii şi să încasezi plata, toate într-o singură clipă glorioasă", adaugă părintele Pafnutie, care a primit deja câteva oferte de la echipele de rit ortodox din NBA.

Micuţul proaspăt creştinat se află în afara oricărui pericol şi, mai mult decât atât, valorează 3 puncte.sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro