Pagini

luni, 18 septembrie 2017

În numele tătălui, a fiului și a sfântului duh, amin! Acum botezat poți să mori dracului...!O familie a venit la biserică pentru a-şi boteza copilul în vârstă de două luni, iar anchetatorii susţin că micuţul a plâns pe tot parcursul slujbei.

Mama copilului i-a dat să mănânce, iar ceremonia religioasă a continuat, băiatul fiind scăldat în cristelniţă, potrivit tradiţiei.

Când a fost scos din apă, părinţii copilului au constatat că micuţul nu mai respiră, astfel că au fost începute manevrele de resuscitare.

A fost chemată şi o ambulanţă, copilul fiind dus la Spitalul ”Sfânta Maria” din Iaşi (n.r. - credeau că numele spitlului... o să-l salveze?). Bebeluşul a murit la spital, iar poliţiştii au demarat cercetări în acest caz.

"Va fi efectuată necropsia, în urma căreia vor fi stabilite cauzele decesului. Nu se poate spune deocamdată că moartea a survenit prin înec, în momentul în care a fost introdus în cristelniţă. Asta se va stabili în urma necropsiei. Am început cercetări în acest caz", a declarat luni, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vâjiac.

PS
Cine pul@ mea i-a pus să-și ”boteze” copilul, că așa e tradiția și religia...?
Au plătit botezul, acum o să plătească și înmormântarea...!
Aceluiaș popă???sursa: digi24.ro