Pagini

vineri, 9 decembrie 2016

Hoţul care a furat 344.000 lei de la mânăstirea Paserea, identificat: e chiar Patriarhoțul



Făptaşul a fost dibuit! Poliţiştii care analizează furtul de la Mânăstirea Paserea au găsit imediat suspectul: Patriarhoțul Trafalet! Poliţiştii spun că Patriarhoțul a acţionat la pont. Un călugăr turnător l-a informat că stareţul are bani şi i-a spus şi unde îi ţine. Urmarea a fost firească pentru unul din marii hoţi ai României. Patriahoțul l-a convocat pe stareţ la Bucureşti, ca să nu fie în chilie, şi peste noapte a dat spargerea.

”La faţa locului au fost găsite urme de la roţile unei enorme limuzine Mercedes. Acesta a fost primul indiciu. Patriarhoțul a spart geamul cu toiagul lui de aur, a intrat în chilie şi a sustras banii. Şi-a agăţat straiele într-un ciob şi a lăsat o bucată de mantie cusută cu aur”, explică poliţistul care conduce ancheta în dosar.

Patriarhoțul nu a comentat acuzaţiile, precizând că el oricum are imunitate. În schimb, a spus că e bine că banii au fost furaţi, pentru că stareţul avea de gând să-i folosească în scopuri deloc ortodoxe. Avea de gând să facă donaţii pentru nişte oameni sărmani şi pentru un cămin de copii, fapt considert inacceptabil de către BORâtură: “La săraci nu trebuie să le dai bani, că-i înveţi prost. Toţi banii trebuie să ajungă la Catedrală!”, a spus Patriarhoțul



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro