Pagini

luni, 26 noiembrie 2018

Patriarhoțul, esenţa cretinismului. Un cocalar plin de aur, cu Merţan şi palat netencuit



Sfințirea Catedralei Muirii Neamului a fost încă un prilej de a constata că Patriarhoțul și BORâtura reprezintă bine o parte consistentă a populației: COCALARII. Desigur, e vorba de cocalarii cu mult aur pe ei, care au bani de limuzine Mercedes, dar nu și pentru tencuirea imensului palat, construit doar pentru a se făli cu el, și nicidecum pentru a fi funcțional.

”Slujba de nesimțire a semănat cu chefurile de cocalari, unde un grup de burtoși cu mult aur pe ei au venit cu Merțanele la burtosul șef, care tocmai își inaugura palatul și dorea să se laude câți bani a ciordit din bugetul statului, că de muncit n-am văzut niciodată un popă să muncească”, explică antropologul Decebal Popescu.

Specialiștii au remarcat și cocalarismul audio al Patriarhoțului, care a transmis slujbele la megafoane, deranjând zeci de mii de oameni, exact cum face orice gherțoi. Și, întocmai cum pe gherțoi nu-l amendează niciodată prietenii lui polițiști, la slujba de nesimțire nu doar că nu s-au dat amenzi, ci cocalarii burtoși cu aur și Merțane au fost apărați de jandarmi, slugile de serviciu ale puterii.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro