Pagini

miercuri, 20 iunie 2018

BORâtura vinde iconiţe sfinţite pentru desktop!



Patriarhoțul Trafalet le aduce credincioşilor o nouă surpriză care le va goli buzunarele! Este vorba despre iconiţe ortodoxe sfinţite pentru desktopurile calculatoarelor, destinate atât credincioşilor cu Windows, cât şi celor cu Linux. Iconiţele, spune PreaFericitulMaiMultDecâtArTrebuiSăFie... Nea Trafalet, au fost sfinţite pe un server de la Muntele Athos şi pot fi cumpărate atât de pe magazinul online al Patriarhoției cât şi de la bătrânelele care vând lumânări în biserici.

Iconiţele sfinţite, mai spune ÎnaltPreaÎmbogățitulColonelSecurist Patriarhoțul Trafalet, au şi proprietăţi miraculoase: de pildă, dacă unui credincios îi merge greu calculatorul sau se teme că a luat vreun virus, e suficient să plimbe câteva minute mouse-ul peste iconiţă. Cei care au o rudă sau un prieten cu calculatorul în suferinţă sunt sfătuiţi să îi cumpere şi să îi trimită o iconiţă sfinţită, care cu siguranţă îi va mai alina chinurile. De asemenea, BORâtura ar vrea să pună, absolut gratuit, iconiţe ortodoxe şi pe desktopurile tututor calculatoarelor din şcoli.

Patriarhoțul a răspuns şi celor care au vrut să ştie dacă vor exista iconiţe ortodoxe pentru Mac. El a explicat că Mac-urile sunt creaţia lui Steve Jobs şi că nici măcar slujitorii lui dumnezeu nu şi-ar permite să intervină în vreun fel în lucrarea acestuia.



sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro