Pagini

joi, 30 martie 2017

De ce nu mai fac româncele copii?
Ar face, dar trebuie să crească 3 pensionari, 2 colonei şi un popăFamilia tradiţională e în pericol? Româncele au şi explicaţia. Sute de mii de femei se plâng că nu mai pot să facă trei copii, cum ar fi normal, pentru că fiecare trebuie să muncească din greu ca să plătească taxe şi impozite, să întreţină câte 3 pensionari şi să crească 2 colonei şi un jegos de popă, cât ne revine în medie pe cap de locuitor.

Româncele spun că înainte de a le impune lor câţi copii să aibă, statul să se întrebe de ce avem mai mulţi generali şi colonei decât soldaţi, şi de ce mamele primesc indemnizaţii de mizerie, pe când toţi nenorociţii ăia primesc limuzine şi salarii grase din impozitele plătite de ele.

Româncele condamnă cinismul arhiereilor BORâți, care le recomandă să facă minim 3 copii, din care unul pentru biserică: “Nu ajunge că întreţinem un preot, un ţârcomnic, un clopotar şi un gropar de fiecare persoană, din bani publici? Şi că lor le tot cresc salariile, că sunt de la stat, dar noi trebuie să muncim la privat, sau să ne cărăm din ţară?”

Pe lângă grija părinţilor, femeile românce mai trebuie să plătească pentru încă 3 pensionari, pentru zeci de mii de asistaţi social şi fel de fel de alte lepre puturoase, şi asta doar pentru că ele au ghinionul de a fi printre puţinii români care au rămas în ţară şi nu sunt nişte putori, nici nu suportă ideea de a trăi ca paraziţii din pomeni electorale cum fac milioane de români.sursa cu ”adaptări”: timesnewroman.ro